All for Joomla All for Webmasters
contact banner

NAŠ PUT

Pozadina grafcomp

Osnivanje

Grafcomp d.s.o Tuzla je firma za pružanje svih usluga iz oblasti grafičke i web industrije. Naziv Grafcomp nastao je kao skraćenica za grafičke i kompjuterske usluge. Projekat je nastao kao ideja 2009. godine da bi se radom, edukacijom, strpljenjem vremenom realizovao. Grafcomp je prvobitno bio blog za tehnološke vijesti, zatim udruženje za pružanje pomoći firmama u oblasti web dizajna. Nakon toga, promijenjena je njegova namjena, umjesto udruženja i tehnološkog info sajta, Grafcomp je postao registrovana firma tj. komercialni online servis za iznajmljivanje hostinga, web usluge i srodno. Ne možemo reći neočekivano, naprotiv očekivano došlo je do prvih klijenata, i online narudžba je "procvjetala". Došlo je do ostvarenja sna, postali smo među vodeđim BH kompanijama u industriji kojom se bavimo. Tako je nastao ovaj Grafcomp projekat, koji traje i trajat će s ciljem da osvari popularnost i konkurentnost na svjetskom nivou.

Filozofija servisa Grafcomp.com zasniva se na iskrenošću:

Ne želimo se hvaliti, nećemo obećavati ono što ne radimo, niti nuditi nešto besplatno. Ukratko ćemo reći, mladi smo, ali sa iskustvom, možemo reći da imamo dovoljno iskustva da ispunimo sve Vaše zahtjeve. Cilj nam je u što kraćem periodu postati prepoznatljivi ne u BiH, nego u svijetu, po kvaliteti i ljubaznosti prema svojim klijentima. Ukoliko se odlučite za nas dobit ćete iskren savjet i maksimalnu angažovanost pri realizaciji vašeg zahtjeva. Kao dokaz o kvaliteti rada na najvećem profesionalnom nivou možete tražiti uvid u naše dosadašnje projekte. 

Zašto izabrati Grafcomp?

Naši stručnjaci posjeduju osobine koje omugućavaju percipiranje različitih sadržaja, izraženu kombinatoriku i mogućnost određenih predviđanja u tehnologijama kojima se bavimo. Iznalaženje rješenja u datim situacijama, povezivanje medija i komunikacija sa više medija u cilju dobivanja finalnog proizvoda, samo su neke od bitnih karakteristika našeg tima. Veoma bitna osobina naših uposlenika je kontinuirana edukacija, rezultat toga je odlično ovladavanje računarskom tehnikom, računarskom grafikom, web, grafičkim i programskim alatima što nam omogućava rad na projektima koji su orjentisani prema grafici, multimediji, webu, računarstvu i informatici. 

Dobrodošli