All for Joomla All for Webmasters
contact banner

NAŠ PUT

Pozadina grafcomp

Osnivanje

Grafcomp d.s.o Tuzla je firma za izgradnju projekata za klijente iz oblasti kompjuterskog programiranja sa grafičkim interfejsom  (osnovne djelatnostu su: izrada unikatnih kompjuterskih programa za windows, web portala, baza podataka, mobilnih aplikacija, a sve to sa grafičkim interfejsom - okruženjem). Naš slogan za sadašnjost i budućnost je "Jedno ime mnogo tehnologija"!

Grafcomp projekat nastao je kao ideja 2007. godine da bi se radom, edukacijom, strpljenjem vremenom realizovao.  Ne možemo reći neočekivano, naprotiv očekivano došlo je do prvih klijenata, i narudžba je "procvjetala". Tako je nastao ovaj Grafcomp projekat, koji traje i trajat će s ciljem da osvari popularnost i konkurentnost na svjetskom nivou.

Filozofija  firme Grafcomp  zasniva se na iskrenošću:

Ne želimo se hvaliti, nećemo obećavati ono što ne radimo, niti nuditi nešto besplatno. Ukratko ćemo reći, mladi smo, ali sa iskustvom, možemo reći da imamo dovoljno iskustva da ispunimo sve Vaše zahtjeve. Osim funkcionalnosti veliku pažnju obraćamo na estetiku naših proizvoda. Postali smo prepoznatljivi u BiH, sada nam je cilj postati prepoznatljivi u svijetu, po kvaliteti i ljubaznosti prema svojim klijentima. Ukoliko se odlučite za nas dobit ćete iskren savjet i maksimalnu angažovanost pri realizaciji vašeg zahtjeva. Kao dokaz o kvaliteti rada na najvećem profesionalnom nivou možete tražiti uvid u naše dosadašnje projekte.

Zašto izabrati Grafcomp?

Naši stručnjaci posjeduju osobine koje omugućavaju percipiranje različitih sadržaja, izraženu kombinatoriku i mogućnost određenih predviđanja u tehnologijama kojima se bavimo. Iznalaženje rješenja u datim situacijama, povezivanje tehnologija sa više medija u cilju dobivanja finalnog proizvoda, samo su neke od bitnih karakteristika našeg tima. Veoma bitna osobina naših uposlenika je kontinuirana edukacija, rezultat toga je odlično ovladavanje računarskom tehnikom, računarskom grafikom, web, grafičkim i programskim alatima što nam omogućava rad na projektima koji su orjentisani prema grafici, multimediji, webu, računarstvu i informatici.

 

Dobrodošli

valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia sac lancel pas cher balenciaga pas cher